Снимка БулфотоУтре, 7 март 2019 г., от 13.00 часа омбудсманът Мая

...
Снимка БулфотоУтре, 7 март 2019 г., от 13.00 часа омбудсманът Мая
Коментари Харесай

Мая Манолова ще се срещне с протестиращите медицински специалисти

Снимка Булфото

Утре, 7 март 2019 година, от 13.00 часа омбудсманът Мая Манолова организира среща по искане на протестиращите медицински експерти, която ще се състои в институцията/ гр. София, ул. Георг Вашингтон “ № 22/. Това оповестиха от пресцентъра на Омбудсмана.

Поводът са митингите на 1-ви март т.г. в цялата страна на медицински сестри, акушерки, лаборанти и рехабилитатори, които настояха за смяна в заплащането, изискванията на труд и статута на лечебните заведения.

Техните претенции са стартово възнаграждение от две минимални работни заплати,регулиране на работното време, възнаграждение на изключителния труд и други Специалистите по здравни грижи сигнализират, че опазването на здравето е в „ клинична гибел “ и изискват незабавни и незабавни държавни ограничения за неговото излекуване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР